Hva koster det å flytte?

Hva koster det å bruke et flyttebyrå i Oslo 2024

I 2023 har de gjennomsnittlige kostnadene for flytting med et flyttebyrå vært  kroner 10000,- inkludert MVA Dette er prisen for en 3-roms leilighet innad i Oslo by. For ekstra tjenester som pakking, kroner 4000,- inkludert MVA (pakkematerialer kroner 2300,- inkludert MVA) samt demontering og montering av møbler i ditt nye hjem kroner 1500,- inkludert MVA

Hva koster det å flytte?

Mange flyttebyråer vil også tilby en tjeneste som å demontere og montere møbler. Kostnadene vil variere avhengig av hvor mange møbler du trenger å demontere og hvilket flyttebyrå du bruker. Noen ting kan kreve ekstra beskyttelse, for eksempel kunst eller antikviteter, eller krever bruk av spesialutstyr. 

Flyttefirmaet må kanskje bruke mer pakkematerialer eller ta mer tid på å pakke og flytte varer av høy verdi eller skjøre gjenstander. Kostnadene ved håndtering av disse artiklene vil være basert på beskyttelsesnivået de trenger og kostnadene ved å bruke spesialutstyr.

Du bør gi byrået beskjed om spesielle gjenstander. Dette vil vanligvis koste ekstra, men vil gi deg sjelefred at eiendelene dine er trygt levert til din nye bolig. Alle samarbeidspartnere for flytting i vårt nettverk er forsikret med forsikring om godstransport og ansvarsforsikring.

Pianoflytting 

Noen flyttebyråer vil tilby en spesialtjeneste for å flytte pianoer for å hjelpe til med vanskelige og tyngre gjenstander. Den gjennomsnittlige kostnaden for en pianoflytting vil koste alt mellom 4000 kroner og 10000 kroner. Dette vil dekke arbeidskostnadene og transporten.

Hva koster det å flytte?
Hva koster det å flytte?

Hvor mye koster det å leie en varebil til flytting? 

Hvis du vurderer å utføre husflytting uten hjelp fra et flyttefirma, har vi beregnet de gjennomsnittlige kostnadene for flytting med en varebil. Det skal bemerkes at kostnadene for flytting med en leid varebil vil variere avhengig av vekten på flyttelasset du har, størrelsen på varebilen og avstanden du skal flytte. 

Hvor mye koster en varebil for flytting for en dag? 

Å leie en Mercedes Sprinter som rommer opptil 3500 kg eller 19 kubikkmeter lastekapasitet (inkludert 100 km) koste deg minst 3000 kroner per dag i Oslo og omegn. Hvor stor er ditt flyttelass?

Denne prisen inkluderer ikke kostnadene for flytteesker og pakkematerialene dine, eller for en flyttekonsulent som kan hjelpe deg med flyttingen. Selv om det kan virke som et billigere alternativ, er flyttebyråene svært erfarne, med sikte på å fullføre flyttingen din så raskt og trygt som mulig. For å holde flyttekostnadene nede, bestill flyttefirmaet ditt tidlig og velg den beste dagen å flytte på. 

Gjennomsnittspris for leie av varebil hentet fra Bislet Bilutleie

Flyttekostnader basert på størrelsen på boligen

Nedenfor vises gjennomsnittlige flyttepriser for boliger i forskjellige størrelser som kjører 5 kilometer og 150 kilometer. Kostnadene for et flyttefirma vil variere avhengig av selskapet du bruker, tilbakelagt avstand og eventuelle tilleggstjenester du trenger.

Vær oppmerksom på at kostnadene som vises, ikke inkluderer avstand til og fra adressene før og etter et flytteoppdrag med vår flyttekalkulator på førstesiden. (Skal du flytte internt for eksempel i Lillestrøm og flyttebyrået kommer fra Oslo kan det hende de tar en tilleggsavgift for dette som vår kalkulator ikke kan beregne). Det er viktig at du husker å beregne disse kostnadene i budsjettet ved å bruke flyttekalkulatoren vår. Alle priser er inkludert merverdigavgift (25%)

Gjennomsnittlig priser for flytting fra en bolig med 1 soverom:

  • Flytting 5 km - 8208 kroner
  • Flytting 150 km - 14 668 kroner

Gjennomsnittlig kostnad for flytting fra en bolig med 2 soverom:

  • Flytting 5 km - 9458,- kroner
  • Flytting 150 km - 15918,- kroner

Gjennomsnittlig utgifter for flytting fra en bolig med 3 soverom:

  • Flytting 5 km - 10708,- kroner
  • Flytting 150 km - 17168,- kroner

Gjennomsnittlig forbruk for flytting fra en bolig med 4 soverom:

  • Flytting 5 km - 11958,- kroner
  • Flytting 150 km - 18418,- kroner

For andre priseksempler som flytting av en hybel eller enebolig vennligst fyll ut vårt. skjema / flyttekalkulator på førstesiden. *Vi gjør oppmerskom på at prisene er estimater fra vår kalkulator og at de kan variere mye fra forskjellige flyttebyråer i ulike sessonger på året!

Flyttepriser Oslo 2024 - Hva koster det å flytte?

Ta kontakt med oss

Flytteguiden
Karl Staaffs vei 52, 0665 Oslo

ÅPNINGSTIDER

Kl.07.00 - 21.00 (alle hverdager)

Kl.08.00 - 18.00 (lørdager)

Søndager er kontoret stengt

Bestilling av flytting 24 timer!