SLIK KONTAKTER DU OSS

FInn all kontaktinformasjon her. Vi gleder oss til å høre fra deg.

Fyll inn flytteskjeamet så vil vi kontakte deg innen kort tid

SLIK KONTAKTER DU OSS. 

Sjekk vår side "Spørsmål og svar" (FAQ) for å se om vi allerede har svar på spørsmålet ditt. Hvis det ikke er besvart enda, kan du kontakte oss på telefonnummeret eller via kontaktskjemaet nedenfor hilsen daglig leder / webansvarlig Frank Karlsen.

De fleste spørsmål vil bli besvart innen 24 timer. Spørsmål sendt etter kl. 17:00 eller i løpet av helgen kan oppleve et forsinket svar. Hvis du har spørsmål eller tilbakemelding angående tilgjengeligheten til nettstedet, kan du rette det til vår e-post.

Ris og ros

Vi er veldig takknemlig for om det gies en tilbakemelding på våres tjenester og funksjoner. Enten prisen som oppgies fra skjemaet på førstesiden, om det kan være noen forbedringer vi kan gjøre for brukerne på flytteguiden.no Send oss en e-post eller fyll ut skjemaet ovenfor

Flytteguiden ansetter

  • Vi vil gjerne komme i kontakt med arbeidssøkere som har erfaring innenfor dataprogrammering eller generell kunnskap innenfor data. Oppgaver innenfor oppdatering, vedlikehold og nyanser.
  • Arbeidssøkere med kunnskap innenfor kundebehandling og service. Arbeidsoppgaver blir å etablere, holde kontakt med andre flyttebyråer og brukere av vårt system.

Krav til ansatte:

  1. Meget gode norskkunnskaper
  2. Middels utdannelse innenfor bruk av data og programmer
  3. Serviceinnstilt
  4. Erfaring fra flytting, men ingen krav
  5. Bosatt innenfor Oslo

Uvanlig stor utflytting fra Oslo

At ikke Oslo hadde større nettoinnvandring enn innenlands flytteunderskudd, er uvant. Sist det skjedde var i 2000. Den uvanlig høye utflyttingen fra Oslo 4. kvartal i 2020 bidro sterkt til dette. Det har vært spekulert i om korona har skylden for denne markerte økningen i utflytting på slutten av året. Siden livet for tiden er lettere og mer normalt de fleste andre steder i landet enn i Oslo, og det har vist seg mulig for mange å utføre sitt arbeid fra hjemme - uansett hvor det ligger.

De fire mest folkerike kommunene etter Oslo - Bergen, Trondheim, Stavanger og Bærum - hadde også større innenlands utflytting i fjerde kvartal 2020 enn samme kvartal i 2019. Økningen var likevel bare halvparten så stor som i Oslo, 14-17 prosent, mot 36 prosent i Oslo. En mulig forklaring kan være at korona kan ha fått noen til å forlate også disse kommunene, men ikke i samme omfang som i Oslo.

Koronaflyttinger?

Hvordan har det så vært med den generelle flytteaktiviteten i 2020? Flytter folk mer eller mindre i krisetider? På grunn av kommunereformen er det ikke så enkelt å svare på dette. Med færre og større kommuner nå enn før, er det forventet færre flyttinger mellom kommuner etter reformen, da en del av flyttingene som tidligere gikk mellom kommuner nå er flyttinger innenfor kommuner.

Flyttestatistikken viser imidlertid bare små forskjeller mellom 2020 og årene før, noe som tyder på at flytteaktiviteten har økt noe i 2020, spesielt på slutten av året.

Informasjonskilde: Statistisk sentralbyrå / SSB

KONTAKT OSS

Flytteguiden
Waldemar Thranes gate 63, 0173 Oslo

Tlf. (+47) 22649222

Send oss e-post

ÅPNINGSTIDER

Kl.07.00 - 21.00 (alle hverdager)

Kl.08.00 - 18.00 (lørdager)

Søndager er kontoret stengt

Bestilling av flytting 24 timer!

SOSIAL MEDIA