INFORMASJON OM OSS:  FLYTTEGUIDEN

HVEM VI ER...

Hver eneste måned flytter folk til og fra nye kommuner over hele landet. Drømmejobben, drømmehuset eller drømmekvinnen er ofte faktorer som gjør at man finner veien til nye omgivelser. 

Våre kunders ønsker er det sentrale fokuset. Vi mener at det er nødvendig å digitalisere flyttebransjen med transport og boligbransjen for å gi våre kunder den beste opplevelsen. Derfor har vi et ekstra fokus på teknologi og data!

Vår prosess med å bestille flytting skal være like enkelt som å kjøpe en billig flybillett eller bestille en pizza online. Har du noen tanker eller ideer om hva som kan forenkle bestillingsprosessen enda bedre eller enda mer brukervennlig blir vi veldig glade for slike tilbakemeldinger.

Vår visjon er å forbedre flyttebransjens anseelse og arbeide i mot svart arbeid og svart betaling.

HVA NÅ? Kom i gang med:

Flytting gir sentralisering. Det er normalen, og sånn ble det også i 2020. Samtidig er det også motstrømmer, og det spekuleres i om pandemien har gjort at flere ønsker å flytte ut av de større byene.

Informasjonskilde: Statistisk sentralbyrå / SSB

Det første koronaåret ble et spesielt år også i flyttestatistikken. Nedgangen i innvandring fra 2019 var hele 14.000, til det laveste nivået siden 2004. De innenlandske flyttingene var langt mer normale i omfang, med en liten økning fra 2019, men med noen koronarelaterte endringer.

Flyttingene mellom fylkene nesten som normalt. Flyttestrømmene mellom fylkene skiller seg ikke mye fra det det vi har sett de senere år. Viken er fylket som har desidert størst netto innflytting, fulgt av nabofylket Vestfold og Telemark.

Ellers er det kun Agder og Trøndelag som har et beskjedent flytteoverskudd. Innlandet, Rogaland, Vestland og Møre og Romsdal opprettholder folketallet på grunn av innvandring, mens tre fylker har hatt større samlet utflytting enn innflytting. Disse fylkene har altså et flytteunderskudd, tross innvandring. To av dem er Nordland og Troms og Finnmark. I tillegg er det Oslo.

Vi er her for å hjelpe deg!

Vi blir alltid glad for å svare på dine spørsmål, høre på dine anbefalinger og kommentarer. Vil du snakke med oss? Åpningstider fra kl.07.00 - 21.00 (Alle hverdager) 08.00 - 18.00 (Lørdager)

KONTAKT OSS

INFORMASJON OM OSS FLYTTEGUIDEN
Waldemar Thranes gate 63, 0173 Oslo

Tlf. (+47) 91641441

SOSIAL MEDIA