Innflyttingsgave - Gavetips

Et nytt hjem er en stor grunn til å feire, og hvilken bedre måte å gjøre det på enn med en gjennomtenkt innflyttingsgave?

Enten vennen din nettopp er ferdig med å flytte til sin nye leilighet, eller kusinen din som nylig fikk nøkkelen til sitt første hus, setter alle pris på en liten stemning som viser at du tenkte på dem i løpet av en så imponerende tid. Når det gjelder de perfekte gavetips, er det virkelig tanken som teller. Det er ikke nødvendig å bruke mye penger, bare fokusere på ting som hjelper velkomsten til vennen din eller din kjære til deres nye liv. I tilfelle du trenger litt hjelp til idédugnad, her er noen gaveideer til nye huseiere som er perfekte for stort sett alle sammen.

Et gavekort til en restaurant i nærheten (helst et som leverer)

Når du er i ferd med å bosette deg i ditt nye hjem, er matlaging av middag ikke akkurat det første på oppgavelisten. Spar dem bryet ved å gi et måltid til et sted et sted i nærheten av deres nye hjem. Når du er i tvil om hvor du kan få et gavekort fra, må du huske at pizza nesten aldri er feil svar.

Et fansy stearinlys

Ingenting vekker følelser av varme og hjem raskere enn et fint stearinlys. Litt splurging går langt når det kommer til stearinlys, så se etter noe med en rik, men likevel subtil duft som kommer i pen emballasje. Sørg for å ta med en lighter eller en bok om fyrstikker med stearinlyset også, siden bittesmå ting som dette ofte mangler i kaoset ved å bevege seg.

Ferske bakevarer

Det er virkelig ingen situasjoner som ikke kan gjøres bedre med bakevarer. Ta turen til et lokalt bakeri i nærheten av deres nye sted for en boks med godbiter, eller pisk opp et parti med noe søtt hjemme hos deg. Du kan også hente dem noe fra favorittbakeriet deres i deres gamle nabolag.

Blomster i en pen vase

Lys opp deres nye plass med noen nydelige, fargerike blomster i en pen vase de vil ønske å holde lenge etter at de originale blomstene har tørknet / visnet. Å være rundt blomster kan bidra til å redusere bevegelsesrelatert stress og gir en øyeblikkelig utbrudd av samvær til et sted som ellers kan se litt tomt ut.

En plante

Hvis du leter etter noe som vil vare lenger enn en blomsterbukett, kan du finne etter en grønn og bladrik plante. Husk imidlertid at en plante har litt mer ansvar enn blomster, så hvis du ikke er sikker på hvor god omsorg den trenger, må du huske å plukke ut en plante som er kjent for å ha lite vedlikehold.

Et koselig teppe

Hjelp dem med å bli koselige med et supermyk kaste-teppe de vil elske å krølle seg under. Tepper laget med ull, fleece, bomull eller en blanding av bomull og polyester gir utrolig mykhet til fornuftige prispunkter, eller du kan gå stort og sprette på et teppe laget av kashmir, mohair eller fuskepels. Hvis du ikke kjenner fargeskjemaet til hjemmet deres, kan du velge ut et teppe i en nøytral farge som passer inn uansett hvor de velger å legge det ut.

En velkomstmatte

Et nytt hjem krever en ny velkomstmatte. Du kan komme med noe enkelt og klassisk, eller få en matte skreddersydd med initialene eller et morsomt ordtak. Dette er sannsynligvis noe de hadde planer om å kjøpe til seg selv etter hvert når de kom til det, så du vil gi dem en gjennomtenkt gave og gjøre dem en fin tjeneste.

Et verktøysett

Alle trenger en eske med viktige verktøy. Dette er en spesielt nyttig gave til de som flytter til sitt aller første hjem eller leilighet og kanskje ikke har skaffet seg det grunnleggende - som en hammer, målebånd, skiftenøkkel og skrutrekker - gjennom årene. List opp verktøy ved å ta med noen av de nødvendige nyttige tingene de kanskje ikke tenker på.

Et gavekort for en massasje

Pakking, flytting og pakking er alt sammen hardt arbeid. Hjelp dem å laste av og slappe av med et sertifikat for en massasje i et spa i nærheten - kroppen trenger sannsynligvis det. Sørg for å ta med tips også slik at alt blir dekket.

En flaske vin eller brennevin

Noen ganger trenger du bare et fint glass med noe sterkt etter en lang dag med utpakking. Kjøp dem en flaske av deres favoritt type brennevin eller vin, eller gå med en flaske champagne siden dette tross alt er en grunn til feiring. Hvis du vil gå et skritt videre, ta med et sett med glass med flasken for at de ikke skal pakkes helt ut ennå, og heller ikke vil nippe til en plastikkopp.

De beste gavene til nye huseiere er de som er både praktiske og sentimentale. Gå med noe som passer deres stil og personlighet, og som også vil ha en virkelig bruk for i deres nye hjem. Og ikke stress med det for mye. En innflyttingsgave er ikke en nødvendighet, så de vil sette pris på den ekstra innsatsen uansett hva du dukker opp med.

KONTAKT OSS

Flytteguiden
Waldemar Thranes gate 63, 0173 Oslo

Telefonnummer
(+47) 22649222

E-post
info@flytteguiden.no

ÅPNINGSTIDER

Kl.07.00 - 21.00 (alle hverdager)

Kl.08.00 - 18.00 (lørdager)

Søndager er kontoret stengt

SOSIAL MEDIA