Pakketips ved flytting

Hvordan pakke glass, tallerkner / service RIKTIG uten å få skader under flyttingen!

Hvordan pakke service 1 - 5: 

Generelle trinn. Vil du vite hvordan du pakker retter uten å knuse dem? 

Trinnene er like for de fleste, men du vil lese videre for tips om hvordan du holder stilkene på vinglassene og sjetongene av platene. Generelt er det fem hovedtrinn å følge når du lærer hvordan du skal pakke et service for et flytteoppdrag. 

  • Trinn 1: Sett sammen hver boks og teip dem veldig godt. Kassene kan bli tunge, så husk å bruke nok tape til at boksen ikke vil hule under vekten. 
  • Trinn 2: Linje hver boks med sammenkrøllet papir for å lage en seks-tommers pute i bunnen. Sørg for å krølle papiret i stedet for å brette det for å få mest mulig beskyttelse av hvert stykke. 
  • Trinn 3: Legg ut pakkepapiret på et flatt underlag og plasser fatet du pakker i midten. Pakk opp fatet etter de spesifikke behovene, fest papiret med teip, og legg fatet i esken. 
  • Trinn 4: Fortsett å pakke oppvasken i esken til den er full, og bruk ekstra baller av papir eller myke stoffer for å fylle ut eventuelle mellomrom. Nøkkelen til å pakke opp i riktig rekkefølge? Start alltid med de tyngste gjenstandene og pakk lette biter, for eksempel briller, på toppen av de bevegende boksene. 
  • Trinn 5: Når service ditt er pakket, fyll boksen med ballet papir for ekstra beskyttelse, akkurat som du gjorde med bunnen av esken. Lukk den, teip den og merk flytteeskene. Sørg for å skrive rommet det tilhører, hvilken vei opp esken skal til, og at innholdet er skjørt. Flytteguiden´s beste tips: Ikke pakk flytteeskene for tunge. Det er enkelt å gjøre, så vær bevisst på hvor mye du legger i hver boks, og prøv å holde hver under 20 kilo.

Hvordan pakke boller og tallerkener Selv om de har forskjellige former, kan du pakke boller og tallerkener med samme metode. 

De har ingen utstikkende deler eller håndtak, noe som gjør dem til de beste tingene når de først lærer å pakke opp. De er også de tyngste eskene, så du vil først pakke dem i eskene. Det er to metoder for å pakke boller og tallerkener - hver for seg eller i bunter. Vi anbefaler ikke å stable flere samtidlig, så det er best å velge den individuelle metoden. 

Det kan spare deg for en tallerken eller to. Det tar tid å pakke inn noe fint eller verdifulle tinger. Sørg for å legge ned ekstra innsats når du bestemmer deg for hvordan du skal pakke ut. Legg først pakkepapiret ut på et bord eller en flat overflate, og legg deretter fatet i midten. Ta det ene hjørnet av papiret til midten av retten om gangen til alle fire hjørnene møtes i midten. Deretter fester eller teiper du papiret for å feste det og legger hver tallerken i esken vertikalt, som om du legger i oppvaskmaskin. Gjenta dette for hver tallerken til bunnen av esken er full.

Hvordan pakke kopper, krus og glass

Når du pakker opp glass som kopper og krus, kan du behandle dem omtrent som små boller. De tar rikelig med pakkepapir.

For å pakke koppene, krusene og glassene dine trygt, begynn med å fylle dem med krøllet pakkepapir. Du kan deretter bruke ett eller to ark til å pakke glassene. Start i det ene hjørnet av pakkepapiret, med fatet på skrå.

Rull fatet over papiret til motsatt hjørne. Samtidig bretter du inn overflødig papir for ekstra beskyttelse. Hvis du synes fatene dine er sterk nok, kan du pakke to av dem i ett ark.

Når du kommer halvveis over papiret, plasserer du neste tallerken ved siden av den første og fortsetter å rulle til slutten av papiret. Dette fungerer best hvis de har samme form og materiale,

KONTAKT OSS

PAKKETIPS
Waldemar Thranes gate 63, 0173 Oslo

Telefonnummer
(+47) 22649222

Send oss e-post

ÅPNINGSTIDER

Kl.07.00 - 21.00 (alle hverdager)

Kl.08.00 - 18.00 (lørdager)

Søndager er kontoret stengt

SOSIAL MEDIA